Posjet načelnice Općine Ernestinovo Dječjim vrtićima Ogledalce

Prosinac je mjesec u kojem svi nakratko u srcu postajemo djeca. Posebnu čaroliju, daje mu vrijeme provedeno s djecom  kroz pripreme za nadolazeći blagdan Božića. Božićno vrijeme  idealna je prilika za mnogobrojne aktivnosti  pa su dječje ruke bile prepune posla: pekli su se i ukrašavali kolači, izrađivale  čestitke, borovi od različitog neoblikovanog materijala, raznovrsni ukrasi za bor te ono najvažnije – činila su se dobra djela. Posijali smo  i božićnu pšenicu – simbol novog života i plodnosti. Djeca i odgojiteljice svih skupina  zajednički su  uređivala prostor vrtića pri čemu se pokazali kreativnost i maštovitost. Kako se približavao Božić, vrtić je postajao sve ljepši i svečaniji, atmosfera iščekivanja i radosti provela je djecu kroz čaroliju božićnih običaja.

Povodom nadolazećih božićnih blagdana načelnica Općine Ernestinovo, gđa Marijana Junušić, posjetila je Dječje vrtiće Ogledalce u Ernestinovu i Laslovu i tom prilikom darovala vrtićke skupine željenim igračkama. Oduševljenje dobivenim igračkama nije se moglo skriti!

Druženje je proteklo u vedrom i veselom ozračju i ovim putem  zahvaljujemo Općini Ernestinovo i načelnici Marijani Junušić na velikoj radosti koju su pružili našim najmlađima.

Božić je potpun tek kad smo svi dio njega!

 

 

Skip to content