Posjet načelnice Marijane Junušić Dječjem vrtiću Ogledalce Ernestinovo

Blagdani su dio iskustva i odrastanja svakog čovjeka. Oni su dio kulture i baštine naroda kojemu djeca i odrasli pripadaju. Potreba za slavljem je u svakoj osobi, a blagdansko okruženje i ozračje prigoda je za zadovoljavanje djetetovih potreba.

Svaki blagdan ima svoj smisao i poruku. Obogaćivanje tim porukama svakodnevnoga djetetova iskustva u vrtićkim skupinama i u obitelji, pridonijet će kvalitetnom odrastanju djeteta. Sadržaji iz obitelji prerađivat će se, razvijati, a možda i mijenjati u vrtiću, te na svoj način nastavljati – dobivaju novu strukturu zbog drugačijeg socijalnog konteksta u kojem se zbivaju.

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa posjetila nas je općinska načelnica Marijana Junušić sa suradnicima te darivala  vrtićke skupine u Laslovu i Ernestinovu igračkama za svaku vrtićku skupinu, opremom za boravak na otvorenom i slatkišima.

Djeca su bila razigrana i vesela i nisu skrivala svoje oduševljenje osobito kada su ,zajedno s načelnicom, izašla u dvorište i krenula u potragu za čokoladnim jajima koja su ,izgleda, ispala zeki kroz probušen džep.

 

 

 

 

 

Skip to content