DOKKICA – Radionice inkluzije u starijim skupinama DV “Ogledalce”

Kroz partnerstvo Općine Ernestinovo i DOKKICE, Dječji vrtić Ogledalce Ernestinovo sudjeluje u projektu Razvoj inovativnih socijalnih usluga – Integrativni centar za savjetovanje i podršku u  sklopu kojega su provedena istraživanja o dostupnosti i kvaliteti usluga za djecu s teškoćama u razvoju s ciljem modeliranja i prilagodbe usluga trenutnim potrebama roditelja u zajednici.   

Razvoj inovativnih socijalnih usluga – Integrativni centar za savjetovanje i podršku projekt koji provodi DOKKICA  namijenjen je organiziranju i provedbi terapijskih usluga za djecu s teškoćama u razvoju, njihovim roditeljima te braći i sestrama. U sklopu projekta provode  se individualne terapije za djecu s teškoćama u razvoju u senzornoj sobi te terapije u njihovim domovima, grupne radionice za roditelje, grupne radionice za braću i sestre te radionice inkluzije u vrtiću.

Tako je 11. 5. 2022. g. održana prva radionica inkluzije u skupinama koje uključuju djecu s teškoćama. Druga radionica održat će se 25. 5. 2022. g.

 

 

Skip to content