BESPLATNI PROGRAM ENGLESKOG JEZIKA OSIGURAN KROZ EU SREDSTVA

Ministarstva znanosti i obrazovanja verificiralo je Dječjem vrtiću Ogledalce Ernestinovo Kraći program engleskog jezika tokom 2022. godine,  a kako bi ga vrtić mogao provoditi angažirali smo voditeljicu programa Dijanu Mišević, učiteljicu engleskog jezika, za provedbu programa tokom trajanja projekta „Obiteljski sklad kroz produljeni rad  Dječjeg vrtića Ogledalce Ernestinovo“.

 

Kako bismo što kvalitetnije provodili program i nakon završetka projekta, jednu odgojiteljicu smo uputili na stručno usavršavanje za program ranog učenja engleskog jezika na Pučkom otvorenom učilištu u Osijeku, za što je odgojiteljica dobila i svjedodžbu, a nabavili smo i edukativne knjige i materijale za rad. Program s vrtićkom djecom se provodi dva puta tjedno kroz veoma maštovit i prilagođen pristup, a vrtićarci ga s oduševljenjem polaze i iznova iščekuju.

 

Aktivnosti, radionice s djecom, kao i potrebni edukacijski materijali u vidu knjiga i kartica su nabavljeni u sklopu projekta “Obiteljski sklad kroz produljeni rad u DV Ogledalce Ernestinovo” koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u 100% iznosu. Projekt je ukupne vrijednosti 140.034,04 eura (1.055.086,14 kuna).

Skip to content