BESPLATAN VRTIĆ ZA SRPANJ KROZ ODOBRENJE PROJEKTA ZA POTPORU RADA VRTIĆA

Kao predstavnica Općine Ernestinovo, nazočila sam svečanom potpisivanju ugovora i dodjeli sredstava Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti, odnosno vrtića na području naše općine.

Kroz projekt nam je odobren iznos od 220.000,00 kn za održavanje i daljnji razvoj predškolske djelatnosti u pedagoškoj godini 2020./2021.  U sklopu projekta, za sve roditelje odnosno našu djecu koja pohađaju dječji vrtić „Ogledalce“ na području Općine Ernestinovo osigurali smo BESPLATAN VRTIĆ ZA MJESEC SRPANJ odnosno oslobođenje od plaćanja.

Nadamo se da ćemo ovom skromnom gestom i odlukom Općine Ernestinovo i Upravnog vijeća DV „Ogledalce“  donekle olakšati našim roditeljima teret podmirenja troškova vrtića.

Zahvaljujemo Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade na odobrenoj potpori i što su prepoznali sav trud, rad  i elan koji ulažemo u konstantno unapređenje usluga u našim vrtićima.

Vrtić smo otvorili prije svega 9 mjeseci, no neprestano promišljamo  i radimo na napretku, daljnjem razvoju i stalnom unapređenju naših usluga!!!

Načelnica Općine Ernestinovo
Marijana Junušić, univ. spec. oec.

 

Skip to content